Nick en Jayden keren terug in Breinsteins Missie 2


 

Kennen jullie Nick en Jayden nog, de hoofdpersonen uit Breinsteins Missie? Nadat ik de laatste punt achter hun verhaal had gezet vroegen ze me waar deel 2 bleef. Daar hadden die twee namelijk een he-le-boel ideeën over. En ik had toch niet voor niets de mogelijkheid voor een vervolg opengelaten?

 

Ze hadden gelijk. Nadat ik achter mijn toetsenbord ging zitten, fluisterden ze me in dat hun opa Bruce een verboden natuurkundig experiment moet uitvoeren om aan een genadeloze vijand te ontsnappen. Alleen zij kunnen voorkomen dat opa in het niets verdwijnt. Als schrijver heb ik ze maar niet verteld dat hun leven ook groot gevaar loopt. Het eind van het verhaal is… dat Breinsteins Missie deel 2 klaar is. Het is zo spannend dat ik zelf soms met ingehouden adem zat te schrijven.  

 

Het duurt nog even voordat Breinsteins Missie 2 in de (online) boekwinkels ligt en in de bieb te leen is, maar ik houd jullie op de hoogte.

 

 

 

Pssst.

Breinsteins Missie deel 1 en deel 2 zijn prima los van elkaar te lezen. Als je het eerste deel nog niet hebt gelezen en vast wilt kennismaken met Nick, Jayden en hun avontuurlijke opa Bruce, dan kun je Breinsteins Missie bij iedere (online) boekwinkel bestellen: ISBN 978-94-91886-93-5. Leuk als sinterklaascadeau of voor kerst (leeftijd vanaf 11 jaar).